Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Mικρό βιογραφικό

Ο Γιώργος Πασχαλίδης γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, ένα γιο και μία κόρη. Μέχρι το 2002 η ζωή του κυλούσε απλά, όπως όλων μας. Το 2002 όμως, όλα άλλαξαν. Ο Γιώργος Πασχαλίδης δέχεται το ΧΑΡΙΣΜΑ της θεραπείας και της ενόρασης.
Σταδιακά, προσπαθώντας και ο ίδιος να μάθει να ζει με αυτό το απίστευτο θείο δώρο, εξέλιξε στον ανώτερο βαθμό τις ικανότητές του. Συνεργάζεται πλέον με μεγάλα ερευνητικά κέντρα στο εξωτερικό, όπου η δύναμή του εξετάστηκε, μετρήθηκε και επιβεβαιώθηκε με επιστημονικά αναγνωρισμένες μεθόδους.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη με τίτλο :

"Άνοιγμα Αγάπης, Πορεία Ζωής"

2 σχόλια:

  1. Πελαγία 12/11/2009 «Άνοιγμα Αγάπης Πορεία Ζωής»
    Είναι ένα πόνημα το οποίο με έναν υπέροχο κατανοητό τρόπο αναλύει την σπουδαιότητα της ύπαρξής μας ως “ανθρώπινα όντα”, κατατάσσοντας μας σε τρεις τύπους ,βοηθώντας μας έτσι να κατανοήσουμε και βελτιώσουμε την σχέση μας με τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας.
    Το αρχαίο ρητό “νους υγιής εν σώματι υγιές” βρίσκει πλήρη εφαρμογή εδώ, έτσι οι ορίζοντες που μας ανοίγονται διαβάζοντας το βιβλίο «Άνοιγμα Αγάπης ,Πορεία Ζωής» είναι άπειροι και απρόσμενοι, όπως θαυμαστή είναι και η γνώση επιρροής των πλανητών στην σωματική και ψυχική μας Υγεία.
    Διαβάζοντας το βιβλίο μαθαίνεις να εξαλείφεις τα “εγώ” σου για να καλλιεργείς “αρετές”, διότι μέσα σε κάθε “εγώ” κρύβονται πολλά ελαττώματα .Aυτά σ’ εμποδίζουν να εγκαταστήσεις στον προσωπικό σου ηλεκτρονικό υπολογιστή που βρίσκεται στο μυαλό σου ,το πρόγραμμα που λέγεται “Αγάπη”, το οποίο έχει φτιαχτεί για να τρέχει με εσωτερικές “Καρδιές” αλλά δεν έχει τρέξει ακόμα στην δική μας «Καρδιά». Το πρόγραμμα “Αγάπη” είναι ελεύθερο δεν χρειάζεται κωδικό ενεργοποίησης γι αυτό δώστε το σε όσους μπορείτε, όπως χαρίστε σε όποιον αγαπάται το βιβλίο του κ.Πασχαλίδη Γιώργου «Άνοιγμα Αγάπης Πορεία Ζωής» για να εγκαταστήσουν στον προσωπικό υπολογιστή του μυαλού τους τα καλά αρχεία για αναβάθμιση της ζωής τους.
    Νοιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που ανήκω στην μεγάλη οικογένεια των φίλων του κ. Γιώργου που με την ατέλειωτη Αγάπη του ,μου άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου. Τώρα καταβάλλω καθημερινά προσπάθειες να γίνω καλύτερος άνθρωπος, τρέχοντας το πρόγραμμα “Αγάπη” που μου εγκατέστησε ο κ. Γιώργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βιβλίο περιέχει ιδιαίτερες γνώσεις που δεν έχω διαβάσει ή ακούσει μέχρι τώρα, γιατί γράφθηκε από έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό άνθρωπο τον κύριο Γιώργο Πασχαλίδη.
    ΑΓΑΠΗ –ΕΥΤΥΧΙΑ- ΗΡΕΜΙΑ- ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ- ΕΥΦΟΡΙΑ, είναι λίγα από τα συναισθήματα που νοιώθω διαβάζοντας το βιβλίο. Η προσφορά της νέας γνώσης στην Ιατρική σχετικά με την κατηγοριοποίηση των ανθρώπων σε τρεις κατηγορίες Α,Β,Γ, ανάλογα με την σκελετική τους κατασκευή, είναι Θείο Δώρο για τον άνθρωπο.
    Στο βιβλίο πέρα από την αναφορά σχετικά με την διαμόρφωση του χαρακτήρα των συμπεριφορών των ιδιαίτερων ευαισθησιών του ανθρώπου σε θέματα ψυχικής και σωματικής υγείας, για μένα μεγάλο δέος μου προκαλεί και η αναφορά για την δύναμη της ΑΓΑΠΗ η οποία θεραπεύει τα πάντα. «Ανοίξτε την καρδιά σας γιατί την Αγάπη την έχει ο καθένας μέσα του……ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ»
    Αγαπήστε το πιο αξιόλογο άτομο στην ζωή σας τον ΕΑΥΤΟ σας, για να νοιώσετε το μεγαλείο της Αγάπης.
    Η Ζωή και η Αγάπη δεν είναι λέξεις αλλά πράξεις.
    Κερδίζεις την ζωή σου με αυτά που παίρνεις. Δημιουργείς μια καλή ζωή με αυτά που δίνεις.
    Οι σχέσεις αγάπης κτίζονται δεν δημιουργούνται.
    Ο τρόπος που αγαπάς καθορίζει και τον τρόπο της Ζωής σου.
    Αγάπη είναι ο ήλιος της ψυχής και χωρίς ήλιο τίποτε δεν μπορεί να ζήσει και να ωριμάσει.
    Αγάπη είναι υγειά ζωντάνια, χάρη και ρυθμός.
    Το χαμόγελο είναι η μικρότερη απόσταση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, είναι είδους εσωτερικού τζο-κινγκ.
    Ανοίξτε την ψυχή σας στην Αγάπη, Εξελιχθείτε - Ωριμάστε είναι η μόνη απόδειξη για την πορεία της Ζωής.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή