Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Το πρώτο βιβλίο

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο μου βιβλίο από τις εκδόσεις Λιβάνη με τίτλο : "Άνοιγμα Αγάπης, Πορεία Ζωής"


Από τα σχόλια των αναγνωστών :

..

3 σχόλια:

  1. Γνωρίζω τον κ. Πασχαλίδη από το 2004 - 2005. Έζησα μαζί με άλλους την διαδικασία τής κυοφορίας τού παιδιού του " Άνοιγμα Αγάπης, Πορεία Ζωής " και όταν ο λόγος του πήρε σχήμα και σάρκα, ήμουνα από τους τυχερούς που άκουσε το πρώτο κλάμα αυτού τού παιδιού. Όλοι που είμασταν εκεί νοιώσαμε την χαρά, σαν συγγενείς που βλέπουν το νεογέννητο. Και το αγκαλιάσαμε, και μάς αγκάλιασε με πολύ ζεστασιά.
    Το άνοιγμα τής Αγάπης καθόρισε μια νέα πορεία της ζωής μας• πορεία αγάπης, για να μπορέσουμε να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να αγαπήσουμε στην συνέχεια τους άλλους, όχι απλά για να υπάρχουμε αλλά για να ΣΥΝ-ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
    Γιατί αλλοιώς, ας το σκεφτούμε λίγο, ΔΕΝ υπάρχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από τότε που πρωτοκυκλοφόρησε το βιβλίο του κ. Γιώργου Πασχαλίδη στα βιβλιοπωλεία. Και παρ' όλο που δεν έγινε καμία προβολή του στο ευρύ κοινό, το βιβλίο αυτήν τη στιγμή είναι στα bestseller του εκδοτικού οίκου Α.Α. Λιβάνη. Γεγονός καθόλου τυχαίο, μιας και πρόκειται για ένα πολύτιμο εγχειρίδιο που μας δίνει οδηγίες για το "ευ ζειν". Πρέπει να το διαβάσουν όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω ισχυρές αμφιβολίες στο αν γίνεται να εξαλείψουμε τα ελαττώματά μας ή εν γένει τις αρνητικές μας όψεις. Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ελαττώματα είναι οι διάφορες αρνητικές συναισθηματικές/νοητικές καταστάσεις στις οποίες υποκύπτουμε πιο εύκολα η που δεν έχουμε καταφέρει να ελέγξουμε. Μπορούμε όμως να απαλλαγούμε από όλα αυτά ή το θέμα είναι να μην επιδιώκουμε να απαλλαγούμε? διότι τα ελαττώματα μας είναι κομμάτια του εαυτού μας. Διαβάζοντας το βιβλίο του κ. Γιώργου Πασχαλίδη “Άνοιγμα Αγάπης Πορεία ζωής” μπορούμε να κατανοήσουμε ένα πλήθος πραγμάτων για τον εαυτό μας εφόσον πλέον γνωρίζουμε τον τύπο στον οποίο ανήκουμε , κατανοούμαι τους διάφορους νοητικούς μηχανισμούς μας, τους λόγους που μας ωθούν σε κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές σε κάθε τομέα της ζωής μας , βελτιώνοντας έτσι τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους ,αλλά κυρίως με τον ίδιο μας τον εαυτό. Διαβάζοντας το βιβλίο μαθαίνουμε: ένα μεγάλο πλήθος πολύτιμων πληροφοριών για την προσωπικότητά μας, να εξαλείφουμε τα εγώ μας ,να αποκτούμε αρετές, να προφυλάσσουμε την ψυχική και σωματική μας υγεία ,να κάνουμε το “ Άνοιγμα Αγάπης Πορεία ζωής” πράξη στην καθημερινότητα μας , ζώντας ευτυχισμένοι δίχως όρια ευτυχίας και υγιείς μέχρι να εξαντληθεί ο χρόνος μας επάνω στην γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή